Er Medicaid og SSI det samme?
Er Medicaid og SSI det samme?

Video: Er Medicaid og SSI det samme?

Video: Er Medicaid og SSI det samme?
Video: SSI and Medicaid Video 2024, Mars
Anonim

Generelt, hvis du er godkjent for Trygd uføreforsikring (SSDI) ytelser, vil du motta Medicare , og hvis du er godkjent for Supplerende sikkerhetsinntekt ( SSI ), du vil motta Medicaid . Dette er imidlertid ikke sant i alle stater.

På denne måten, er Medicaid og SSI det samme?

Mange får begge deler SSI og Trygd fordeler. Medicaid er knyttet til mottak av SSI fordeler i de fleste stater. Medicare er knyttet til rett til Trygd fordeler. Det er mulig å få begge deler Medicare og Medicaid.

For det andre, hva dekker SSI Medicaid? Den dekker barn, gamle, blinde og/eller funksjonshemmede og andre personer som er kvalifisert til å motta føderalassisterte inntektsvedlikeholdsbetalinger. Trettito stater og distriktet Columbia gir Medicaid kvalifisering til personer som er kvalifisert for tilleggsinntekt ( SSI )fordeler.

I forhold til dette, får du automatisk Medicaid hvis du får SSI?

De fleste stater automatisk stipend Medicaid når du får godkjent for SSI basert på funksjonshemming. Individer i disse statene vil motta informasjon om deres Medicaid påmelding sammen med deres SSI prisbrev når de er godkjent forSSI.

Hva er forskjellen mellom Social Security og SSI?

Hoved forskjellen mellom Social SecurityDisability (SSDI) og Supplerende sikkerhetsinntekt ( SSI ) er det faktum at SSDI er tilgjengelig for arbeidere som har akkumulert et tilstrekkelig antall arbeidspoeng, mens SSI uføretrygd er tilgjengelige for lavinntektsindivider som enten aldri har jobbet eller som ikke har det

Anbefalt: