Hva er bevilgningsprosess?
Hva er bevilgningsprosess?

Video: Hva er bevilgningsprosess?

Video: Hva er bevilgningsprosess?
Video: What are Continents? 2024, Mars
Anonim

Tilegnelse er når penger settes til side penger til et bestemt og spesielt formål eller formål. Et selskap eller en regjering tilegner seg midler for å delegere kontanter til nødvendighetene til forretningsdriften. Bevilgninger for den amerikanske føderale regjeringen avgjøres av Kongressen gjennom forskjellige komiteer.

Tilsvarende, hvordan fungerer bevilgningsprosessen?

Bevilgninger - Huset og senatet Bevilgninger Komiteer, gjennom sine 12 underutvalg, holder høringer for å undersøke budsjettforespørsler og behov for føderale utgiftsprogrammer. Huset og senatet produserer deretter bevilgninger regninger for å finansiere den føderale regjeringen.

På samme måte, hva er forskjellen mellom midler og bevilgninger? Som substantiv forskjell mellom fond og bevilgning er det fond er en sum eller kilde til penger mens tilegnelse er en handling eller et eksempel på.

Hva er tilsvarende bevilgning av midler?

tilegnelse - Tilbudet av midler , gjennom en årlig bevilgninger lov eller en permanent lov, for at føderale byråer skal foreta utbetalinger fra statskassen til spesifiserte formål. Statustabeller for lovgivning og informasjon om bevilgninger prosessen er tilgjengelig på Bevilgninger side.

Hva er ulike typer bevilgninger?

Det er tre typer bevilgninger regninger: vanlig bevilgninger regninger, fortsettende vedtak og tillegg bevilgninger regninger. I et gitt regnskapsår kan alle tre brukes.

Anbefalt: